Loading...

Tuesday

*bufday*

hahaha,,,
ntah npew ntah ariew niew b,smgt ckit,,
mayb pat gyut jap kowt,,hehe
ariew niew at ckowla asyek x btowl jew,,
cm dew mgnet jew at aku ariew niew,,
sumenyew nk mlekat,,
bnci btowl,,dh bpew owg lggr aku,,
trmsuk lurh ckgu siti n ckgu zarina,,
tension btowl,,
esok dew sggah jaye n blik cpt,,
hhuuurrrrraaaayyyy!!!!
opps lpew pulak,,
to my luvly sweetheart,,
eppy bufday n mogew d'pnjg an umo then jdoh ktew pnjg,,:p
saayyyyaaaannnggg cyg cgt5,,

Saturday

*rumah*

hurmm,,bnde niew dh lmew aku smpan,,aku x taw nk bgtaw at cpew,,mkin aku smpan,,mkin skit ati aku,,ceritanye cm niew:


    SEJAK:aku pon x taw blew,,aku rsew since aku x gnew fon kowt,,sumenyew kacau bilau,,lg2 mak aku,,dyew x cyew lgsong ckp aku,,yg akq aku pulak btu api n0 1 dunia,,adew jew dyew nk ngadu klu aku t'clap ckit,,yg aku gramnyew,,blew aku nk kuar umah g klaz tmbhan,,dew jew mk aku sindir,,buah ati aku ckp,,jgn sesekali dndam ngan family,,aku pgang ktew2 tu n aku smat an dlm dri aku,,thanz cyg!
  
                   mak:tuh nk kuar prgi jmpe jntn lurh uw,,bgos cgt lurh ank dre cm uw,,
                   aku:ha'ah mak,,yuyun an jht,,gedik pulak uw,,,yuyun bkn nk g klaz,,nk giew jmpew buah ati   
yuyun,,(padahal tak pown),,


     dripada niat aku nk blajo,,tibe2 d'sntap oleh sndiran itu,,msew uw x taw nk ckp pew,,prasaan aku msew uw remuk,,retak,,b'kecai,,b'derai,,sumew dew,,cm nk mgalir jew air mtew msew tu,,itu krew ok lagi,,yg xleh blahnyew blew akq aku kuar,,dew jew xcuse dri mk aku,,pergggg!!!x mnyirap drah aku,,blew aku nk kuar g klaz dew jew sindiran nk kuar,,tp law akq aku,,jgn ckp sndirann,,pujian pown mak aku leh bg,,,


      yg lgiew troknyew,,,msew dew program restu pmr,, aku bknnyew nk dtg,,t'kapai2 aku msew tu,,sowg2 jew,,msew uw prasaan aku mmg xleh nk than lurh,,coz aku nengok mk bpak kngkwan aku sumew adew,,mk aku jew yg xdew,,nk arap an bpk aku,,bz jew mmanjang,,cbok ngan hrte dunie,,


                     aku:mak,,esok jgn lpew mk giew ckowla adik taw,,dew pragram restu mrestui,,
                     akq:esok an mk dew knduri at umah atok ngah,,,yg kow nk giew restu mrestui yg mrepek2 tu nk wat pew,,mk x kn rstunyew at kow,,hehehe(dgn nada bongkak)
                     mak:tengok lurh cm new,,law mk x cbok mk prgi lurh,,


       nengok lurh uw,,yg tu pown t'srlah,,blew abg aku nk gnew broaband,,anytime mk aku leh bgiew,,blew aku nk gnew,,xyh ckp lurh,,nnti dyew mule an ngan sndiran dyew tu,,


                     mak:xpyh,,kow bkn wat pew pown,,asyek bkak facebook jew,,kow new taw bndew laen lgiew,,


       perggg!!!msew tu mnyirap glew drh aku,,engt an nk bkak mlot jugk,,tpiew blew pkir2 pew yg abg long ckp msew motivasi ariew tu,,,aku istifar jew lurh,,padehal msew tu aku nk crik psal cerpen yg ckgu miszalin swoh wat tu,,ntah npew ntah dyew tu,,dyew slalu think negatif at ank2 dyew,,bak pepatah kak peah "main sembur jew tnpe siasat papew",,
  

    aku pown x taw pew yg aku wat cmpai mk aku cm uw ckali,,mayb ku bkn ank yg t'baek bgiew dyew kowt,,xpew2,,1 ariew nnti aku akn tnjukkan yg aku niew ank kbaggaan mak aku,,kalau mak terbaca wrkah ni,,yuyun minta maaf kalau ada terguriskan hati mak,,jujur adik nak ckp,,adik ssssaaaayyyyyaaaaannnngggg mak sgt5,,





*MOTIVASI*

beshnyew giew kem motivasi kecermlgn ting 3 uw,,
mmg x pAT lpew btowl,,,
cmpai lkew2 kaki,,,
mndi brjemaah lgiew,,
hope apew yg abg long cnpai an at ktowg dpt ktew aml an brsamew,,,